Apple zaprasza deweloperów do Apple Park na oglądanie keynote i inne atrakcje

04/05/2022, 08:54 · · · 0

Apple wczoraj rozesłało deweloperom zaproszenia do wzięcia udziału w loterii, dzięki czemu mają szansę pojechać do Apple Park na oglądanie keynote’a i State of the Union.

Każdy członek Apple Developer Program i Apple Developer Enterprise Program może zgłosić chęć wzięcia udziału w loterii. Przyjmowanie zgłoszeń rozpocznie się 8 maja o 09:00 PT / 18:00 CET, za 4 dni i zostanie zakończone 11 maja o 09:00 PT / 18:00 CET. Powiadomienia o „wygranej” będą rozsyłane 12 maja o 18:00 PT / 13 maja o 03:00 CET.

Wymogiem wzięcia udziału jest stosowanie się do zasad higieny i bezpieczeństwa Apple oraz ważny negatywny test COVID-19 nie starszy niż 3 dni od daty WWDC22. Te wymagania będą uaktualniane zgodnie z potrzebą.

Zaletą dla deweloperów będzie nie tylko oglądanie keynote’a i State of the Union z innymi deweloperami, ale również z inżynierami i ekspertami Apple’a, z którymi będzie można porozmawiać. Będzie też okazja zwiedzić nowy Developer Center i „wiele więcej”.

Więcej na temat loterii i zaproszeń znajdziecie tutaj.



0

Wojtek Pietrusiewicz

Wydawca, fotograf, podróżnik, podcaster – niekoniecznie w tej kolejności. Lubię espresso, mechaniczne zegarki, mechaniczne klawiatury i zwinne samochody.