iMagazine

Ogłoszenie wyników finansowych za Q1 FY2013 dzisiaj o 23:00 CET

23/01/2013, 11:16 · · · 4

Ogłoszenie wyników finansowych za Q1 FY20131 odbędzie się dzisiaj, 23 stycznia 2013 roku o godzinie 14:00 PST / 17:00 EST / 23:00 CET.

Będzie można się wdzwonić do rozmowy telefonicznie (szczegóły poniżej) oraz słuchać na żywo streamu audio za pomocą QuickTime.

  • Stream audio
  • Telefonicznie: +1 (877) 616-0073 lub +1 (816) 581-1579. Kod: 427753.

Więcej informacji: FY 13 First Quarter Results Conference Call

  1. Kalendarzowe Q4 2012.

Wojtek Pietrusiewicz

Wydawca, fotograf, podróżnik, podcaster – niekoniecznie w tej kolejności. Lubię espresso, mechaniczne zegarki i zwinne samochody. Niedawno rozpocząłem prowadzenie kursów Lightrooma i fotografii na Pikselowe.pl – zapraszam.


Dodaj komentarz

Grzegorz Stępień napisał(a):

Moje typy: iPad – 26 mln, iPhone – 47 mln, iPod – 13 mln, Mac – 6 mln.

Grzegorz Stępień napisał(a):

He. He. Wygrałem jakiś puchar? :-)

iPhone – 47,8 mln, przewidywałem 47 mln
iPad – 22,9 mln, przewidywałem 26 mln
iPod – 12,7 mln, przewidywałem 13 mln
Mac – 4,1 mln, przewidywałem 6 mln

iPhone i iPod trafiłem wręcz idealnie, iPad bardzo, bardzo blisko. Jedynie Mac przeszacowałem.

Dominik Łada napisał(a):

30 sekundowa pochwała wzrokowa…baczność…1…2…3…4…30…spocznij ;-P

Grzegorz Stępień napisał(a):

Dziękuję. Dziękuję. Jestem zaszczycony. :-)

Dbamy o Twoją prywatność

Od dnia 25 maja 2018 r. dostosowujemy naszą działalność do nowego Rozporządzenia Unii Europejskiej o Ochronie Danych Osobowych (RODO).

Zaktualizowaliśmy naszą Politykę Prywatności, aby udzielić Ci bardziej szczegółowych informacji, w jaki sposób iMagazine.pl chroni twoją prywatność, oraz w jaki sposób możesz korzystać ze swoich praw odnośnie danych osobowych.

Kliknij w poniższy link, aby zapoznać się z zaktualizowaną Polityką Prywatności.

Dziękujemy, że jesteś z nami,
redakcja iMagazine

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ OK