print("Apple potwierdza WWDC 2016")

19/04/2016, 09:18 · · · 4

Apple, niedługo po Siri, potwierdziło datę tegorocznego WWDC – przypada na dni 13-17 czerwca 2016.

Wiemy, że keynote odbędzie się w Bill Graham Civic Auditorium, a sesje tradycyjnie w Moscone West. No i oczywiście jasne jest, że na zajęciach pojawi się sporo informacji na temat Swift, iOS, OS X, watchOS i tvOS. Deweloperzy będą mogli zapisać się do loterii biletowej od teraz do 22/04/2016 do 10:00 PDT / 19:00 CET i zostaną poinformowani o możliwości kupienia biletów w poniedziałek, 25/04/2016 o 17:00 PDT / 02:00 CET (dzień później) – Ci którzy się nie załapią będą mogli sesje oglądać na żywo tutaj.

A my? My oczywiście zapraszamy do zarezerowania sobie dnia 13/06/2016 na odwiedzenie nas w iChwili(), na wspólnymOglądaniu().



4

Wojtek Pietrusiewicz

Wydawca, fotograf, podróżnik, podcaster – niekoniecznie w tej kolejności. Lubię espresso, mechaniczne zegarki, mechaniczne klawiatury i zwinne samochody.