iMagazine

Microsoft prosi media o „chwilę waszego czasu” i zaprasza na prezentację Surface dnia 2 października 2018 o 22:00 CET

10/09/2018, 11:11 · · · 2

Microsoft rozesłał zaproszenia do mediów na imprezę, która odbędzie się dnia 2 października, 2018 r. o godzinie 22:00 CET (16:00 ET / 13:00 PT).

Spodziewane jest odświeżenie linii Surface, więc prawdopodobnie doczekamy się nowych procesorów w Surface Pro i Surface Laptop. Od debiutu Surface Studio też minęła już niezła chwila, więc liczę na coś więcej tym razem, w tym opcję dysków SSD zamiast rozwiązań hybrydowych. Mówi się o całkowitym redesignie modelu Surface Pro, ale to rzekomo dopiero nastąpi w połowie 2019 roku, więc Microsoft prawdopodobnie nic na ten temat nie zdradzi, ale obstawiam, że będzie sporo tematów software’owych, w tym o nowościach w Windows 10. Być może też powiedzą też coś więcej o Surface Hub 2.

Najbliższy miesiąc zapowiada się ciekawie. Już za dwa dni Apple zaprezentuje swoje nowości (zapraszamy na Wspólne Oglądanie naszego iMagEvent), a 9 września października 2018 Google pokaże nowe Pixele. Spodziewam się też drugiego eventu Apple’a w przyszłym miesiącu, bo raczej wszystkiego na środę nie wcisną.

2

Wojtek Pietrusiewicz

Wydawca, fotograf, podróżnik, podcaster – niekoniecznie w tej kolejności. Lubię espresso, mechaniczne zegarki i zwinne samochody. Niedawno rozpocząłem prowadzenie kursów Lightrooma i fotografii na Pikselowe.pl – zapraszam.


2
Dodaj komentarz

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Wojtek PietrusiewiczTomasz Recent comment authors
  Subscribe  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
Tomasz
Gość
Tomasz

*9 października pojawią się nowe Pixele ;]